Vera Grabocka hédh në gjýq Brunon e “Për’puthen” dhe shkak është bërë…

Një ndër konkurrentët më të komentuar në programin “Për’puthen” është Bruno Shemsho.

Mirëpo mesa duket para se të niste eksperiencën e tij në këtë format ai dëshironte që të merrte pjesë në një spektakël tjetër televiziv të ngjashëm më “Për’puthen”, “Love Story” që moderohet nga Alketa Vjesiu.

“Kryefjala” ka bërë të ditur se ai kishte nénshkruar dhe një kòntratë për t’u bërë pjesë e formatit të dashurisë “Love Story”.

Sipas këtyre zërave ai i është bashkuar “Për’puthen” duke “tràdhétùar” në këtë mënyrë kòntratën me Vera Grabockën dhe për këtë aryse thuhet se ajo ka hédhùr në gjýq konkurrentin.

Siç dihet, mòsrespektimi i një kòntrate të tillë të fírmòsur nga vetë personi, réndòn në pénàlítete lígjòre.

Përsa i përket “Për’puthen”, në takimin e tij me Alvisën, Bruno ka hédhùr kunja për Mikelën. Ai tha se ajo është zhgérrýer me Argjendin.Ai ka shtuar se nuk mund ta prékté më pas takimit me Argjendin.

Kjo ka sjellë nérvòzímin e Mikelës, e cila ka ùlérítur ndaj djalit në mes të studios.

Bruno: U zhgérrýéve, shtrir atje, unë një të shtýrë edhe e bëri tràgjédi.
Mikela: U zhgérrýéva unë?

Bruno: Unë s’kam ku ta prék atë se e ka prék Argjendi.
Mikela: Ku më ka prék? Bruno: Tek këmba.

Mikela: Pse atë tjetrën ku do e màrrésh të vírgjér? Asnjëra nga ne nuk është e vírgjér. Si gjél kàposh.

Bruno: Unë në takim të parë të bëja ato skena.
Mikela: Ça ishte kjo zhgérrýésh? Bëra séks unë aty? Ça i ke këto m.

Bruno: A të puthi? Mikela: Jo jam shtýrë nuk më ka puth.
Bruno: Le nàm të përmendësh séksùalízma edhe vírgjérí. Mikela: Mos më përmend më.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *