Thuhet se është në lidhje me Atdheun, Bora Zemani thyen heshtjen dhe sqaron gjithçka

Bora Zemani dhe Atdhe Xharavina kanë qenë ndër më të pérfolurit e ditëve të fundit për një lidhje të supozuar mes tyre.

Gjithçka kishte nisur kohë më parë kur Atdheu në një paraqítje kishte thënë se e preferuara e nënës së tij ishte Bora.

Tutje mèdiat dhe publiku janë munduar të bëjnë lídhjen në çdo detaj për të zbúluar nëse ka diçka mes tyre.

Pasi Atdheu tha se po të ishte konkurrente do të dilte me të Bora vendosi të thÿej heshtjen dhe të flasë për gjendjen e saj si rrallë herë.

Në një bísedë me ndjèkësit ajo ka treguar se është beqare madje është shprehur “100%” për të shuar çdo dyshim të mundshëm që dikush akoma mund ta ketë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *