Lajme -

Po kúrdisin díçka! Bora Zemani dhe Romeo Veshaj kàpen màt

Para hyrjes së Donaldit brenda në shtëpinë më të fàmshme, kuptuam se të afërmit e tyre ishin ndàrë në #TeamBora dhe #TeamDonaldi.

Kjo pasi Semi zbúloi se ajo dhe Donaldi nuk takoheshin jáshtë pasi pás ndàrjès së çiftit ajo qëndroi me Borën duke qenë se janë shoqe prej 15 vitesh.

E duke qenë se tashmë gjërat janë “shèshùar” dhe Donaldi me Semin janë shumë të afërt në shtëpi, pse jo Bora dhe Romeo, ish-kùnati, mòs flasin?!

Búrime për afterparty.al iu zbùlojnë se këtë të enjte Bora Zemani dhe Romeo Veshaj janë parë në praninë e njëri-tjetrit në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, në zonën e “ish-Bllókut”.

Búrimet tregojnë se dyshja ishin mjàft të qeshur dhe tashmë ata flasin me njëri-tjetrin edhe nuk mbàjnë mèrì për të shkuarën. Të paktën mezi presin takimin me Donaldin.

Pyetja që na lind është: “Ç’po kúrdísin?!” Një projekt televiziv?! Apo surprizë për Donaldin?! Jemi jë pritje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *