Lajme -

Olsa dhe Shqipja tallen keq me Andin dhe Melisën!

Para disa ditë dy ish konkurrentet e Përputhën, ishin të ftuar në Prive ku deklaruan disa gjëra mbi Përputhën. Ata treguan se nuk iu ka mbetur shoqëri prandaj nuk u panë në mbrëmjen e organizuar nga Përputhën.

“Nuk lëpijmë aty ku pështyjmë”, ishte deklarata e Melises mbi Përputhën.

E autorja dhe ish konkurrentja Olsa dhe Shqipja nuk kanë hezituar të tallen më këtë deklaratë. Ato përmendin po fjalinë e njëjtë duke qeshur me zë të lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *