Lajme -

“Nuk ka qenë diçka e vërtetë”, Ledjana merr vendimin drastik për lidhjen me “Mevlon e saj”!

Ledjana së fundmi ka shpalosur pothuajse të gjitha detajet e lidhjes së saj me Mevlanin. Ajo tha se janë ndarë dhe se lidhja e tyre nuk është se ka qenë diçka e vërtetë.

Më pas Ledjana shtoi se Mevlani nuk ka bërë asgjë drejt saj dhe të gjitha ato që ai thotë se i ka bërë për të nuk janë asgjë, pasi ato janë bërë me reklama sepse kanë qenë në një emision. Ajo tha se kënga e cila ka qenë dedikim për të nga Mevlani e ka prekur pasi është kënduar në mos-prezencën e saj.

“Jam prekur për faktin që është kënduar kënga ime në një festë që nuk isha prezente me një person tjetër që kisha të paktën 3-4 muaj që zihesha për atë mashkull. Më duket injorim, nuk më duket respekt apo siç e morën disa që thanë: të këndoi këngën. Ai gjest ishte injorim për mua”, ka thënë Ledjana. Ndryshe, Ledjana u pyet se a do kthehen sërish me njëri-tjetrin derisa dha një përgjigje definitive “Jo”

Ndërsa kur Mevlani u pyet para pak ditësh në një emision në lidhje me ndonjë ribashkim të mundshëm, u shpreh “nuk mund t’i jap përgjigje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *