Lajme -

Plàs shèrri në Përputhen: “Donte të më puthte por unë…”

Mes debàteve në studio u zbuluan disa biseda të fshèhta që duket se janë bërë shkak që Tola të acàròhet me Albin.

Tola thotë se pasi ka zhvilluar takimin e dytë me Albin, ky i fundit është mbùrrur se “ajo donte të më puthte, por unë nuk e lashë”.

Tola: Kam parë qëndrimin tënd në takimin e dytë. Në momentin që pas takimit, ti ikën dhe flet me të tjerët në atë mënyrë… Sa herë që kemi qenë në takim, ke qenë ti ai që ka dashur të më puthë dhe unë nuk ta kam lèjuar

Albi: E ke seriozisht me këtë që po thua? E ke seriozisht?!
Tola: Shumë seriozisht e kam!

Albi: Unë nuk e kam bërë atë gjë për një arsye, siç nuk e kam bërë kur të kam puthur në faqe dhe ti ke thënë unë desha një puthje tjetër dhe jo shoqërore. Nuk e kam bërë për një arsye të vetme. Kam dashur të të respektoj. Por respekti dhe vlerësimi janë dy gjëra që nuk njihen mirë.

Tola: Çfarë do ti të tregosh me këtë
Bruno tha se është ai djali me të cilin Albi ka folur, por e tregoi bìsedën ndryshe.

“Pasi mbaroi takimi, Albi ishte i irrìtùar për faktin që qe dukur kèq, ngaqë u përpòq ta puthte Tolën. Dhe më tha mua: Nuk e di pse dola ashtu, se nuk është se ajo nuk donte. Dhe unë e pyeta Tolën pse e bëre kaq të madhe kur ti doje vetë. Kaq ka qenë”.

Tola sërish kùndèrshton, ndërkohë që mbetet për t’u parë nëse ajo do t’i japë mùndësi Albin për një takim të tretë, në mënyrë që të sqàrohen prìvatisht me njëri-tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *