Lajme -

Dègràdon debàti midis Jurgenit dhe Mikelës: “Ti shìtesh për…”

Ditën e djeshme në Për’puthen pati situata shumë të vrùllshme dhe dègradùese.
Jurgeni, njëri prej konkurrentëve, po tregonte takimet jashtë midis Argjendit dhe Ritvanës dhe Mikela u hòdh për t’i thënë të mos akùzòjë të tjerët, pasi edhe ai vetë i ka kërkuar takime jashtë.

Duke qenë se pata një dèbat me Mikelën dhe nuk më është dhënë mundësia në asnjë rast të pèrbàllem e t’i kërkoj fàlje për pjesën e edukatës së familjes, por pas kësaj që bëri nuk ka shanse t’i kërkoj fàlje. I kam kërkuar Nikitës (menàxhèrja e produksionit), pèrbàllje dhe nuk më është mùndësuar. Kam dashur të takojë që të më njihje mua si njeri, se duhet të tregojmë respekt,- tha Jurgeni.

Ti je zèro, zèro respekt ke prej meje,- ja kthen Mikela

Ti je nga ato femra, që e shèt veten për 5 mijë lekë moj Mikela, mos më trego mua, – replìkon Jurgeni.

Më pas situata àgràvòhet dhe Mikela shkon ta gòdàsë. Ajo fillon duke bèrtìtur dhe Meliku, mùndohet ta përmbàjë:

Më tregon mua çmimet ai, nuk ka shànse. Mos kalo në òfèndìme, bànàle, se nuk e tòleroj fàre. Do flasim ndryshe bashkë, – bèrtèt Mikela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *