Lajme -

Ledjana e mbròjti, Antonella bën deklaratën e réndë për Mevlanin: “Për mua është…”

Gjersa lùftònte mes ‘’dy zjàrresh’’ në program si përfùndim mbeti pa asnjërën.

Mevlani pasi príshi ràportet me Ledjanën shfaqej shpeshëherë shumë i afërt me Antonelën në programe televizive dhe rrjéte sòciale, por si miq.

Ndërkohë ditë më parë Ledjana befasoi duke mbròjtur Mevlanin nga një ndjékës që e quajti ‘’fàke’’ duke thënë se asnjëri nga të dy nuk ishte i tillë.

Por sa ‘’fiton’’ njërën ‘’hùmb’’ tjetrën, pasi diçka ka ndodhur mes tij dhe Antonelës që ka dërguar në príshjen e ràporteve mes tyre.

Antonela nuk e ndjek më Mevlanin në Instagram dhe kjo nuk u ka ikur ndjékësve, të cilët e kanë pyetur menjëherë.

“Se është askushi për mua”, – tha Antonela duke dhënë përgjigjen që aspak nuk pritej.

Në anën tjetër ish-konkurrenti nuk ka bërë ndonjë reagim por ka vepruar njësoj duke e héqur edhe ai nga personat që ndíqte.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur por Mevlani nuk po gjen qetësi nga vajzat as jashtë programit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *