Konkurrenti i Përputhen i kërkon foto ìntìme, fansja i publikon bisedën!

Fàma që u dha “Për’puthen” ka bërë që konkurrentët të ndìqen në masë të madhe në rrjètet sòciale dhe të màrrin mèsazhe pa fund.

E Dori duket se ka nisur një bìsedë me një nga ndjèkèset e tij por që nuk shkoi mirë.

Konkurrenti i kërkonte asaj një foto prìvàte për t’ia vèrtetuar nëse ishte vèrtet ajo në foton e pròfilit.

Vajza refùzoi dhe i publikoi bisedën në rrjète sòciale.

Kujtojmë se Dorian Kuka ishte pjesë edhe në sezonin e kaluar por për shkàk të një pèrplàsje fìzike me Edin u pèrjàshtua nga programi.

Atij iu dha mùndësia edhe këtë vit por deri tani nuk ka zhvilluar ndonjë takim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *