Shòkon konkurrenti i Përputhen! 7 vite pa marrëdhënie intime dhe tregon arsyen

Një deklaratë e papritur në të njëjtën kohë edhe e çuditshme ka ndodhur në Për’Puthen +40.

Në takimin me LInditën, Luyani ka pranuar se ka 7 vite që nuk ka pasur asnjë marrëdhënie intime me një femër tjetër që pas ndarjes së fundit.

Ai gjithashtu tregon arsyen se përse i ka ndodhur kjo.

Lindita: Kur ka qenë lidhja jote e fundit?

Luani: Para 7 viteve.

Lindita: Domethënë që ke 7 vite pa kryer edhe marrëdhënie?

Luani: Ehh ashtu është atje, është e vërtetë, sepse nuk ka vajza. Sapo mbarojnë gjimnazin ato largohen drejt qyteteve të tjera. Vajzat në atë moshë nuk do krijonin diçka me mua në këtë moshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *