Ish-i dashuri i prísh punë Alvisës: “Merr shembull nga unë si të…”

Bruno dhe Alvisa ishin shumë të afërt në takimin e tyre dhe kjo u duk qartë në fund kur u ulën në divan dhe u përqafuan duke shijuar edhe prèkje e puthje.

Në një moment, Bruno nisi ta pyeste Alvisën se si i pëlqen puthjet, spontane apo me planifikim dhe ajo iu përgjigj se i dëshiron me planifikim.

Në studio, Hyseni ka ndèrhyrë duke i thënë se puthja rrèmbèhèt, nuk kërkohet.

Mirëpo prisni se nuk mbaruan ende próblemet që ish-i po i hap Alvisës.

Pas takimit me Brunon, Alvisa zgjodhi Bashkimin për takimin e saj të rradhës, por díçka e paprítur ndodhi. Bashkimi refuzoi të dalë me Alvisën dhe tha 3 arsye.

“E para ka thënë ‘s’kam koment’ për ndjenjat që ka për ish-të dashurin, e dyta thotë ‘jam në síklet kur ai është këtu’ dhe ky tha ‘kam ndjesi për të’ kur e ka parë me díkë tjetër, e treta tha javën e kaluar ‘as jam menduar dy herë për Brunon’. Pra s’kam qenë në zgjedhjet e saj kështu që e refúzoj”, tha Bashkimi.

“Unë nuk dal më me Bashkimin asnjëherë”, u përgjigj Alvisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *