Ish-i dashuri i Alvisës në Përputhen! Publiku kap detajin që të bind se është skenar

“Për’puthen prime” u shoqërua me situata të ténsíonuara mes konkurrentëve por padyshim ajo që bëri zhurmë më së shumti ishte ardhja e konkurrentit të ri, Hysenit, i cili është ish-i dashuri i Alvisës.

Ai tha se nuk e dinte qe do të jetë edhe Alvisa dhe kjo e fundit u ténsionua e u largua nga studio.

Shumë prej ndjekësve dhe publikut janë të bindur se kjo është një lojë e produksionit madje dyshímet i shton edhe një detaj interesant që është kapur.

Gjersa Alvisa kthehet në studio dëgjohet një zë si duket nga prapaskena që e mëson si të veprojë.

“Bëhu egoiste dhe sùlmoje kéq” janë fjalët e shqiptuara nga një zë mashkulli dhe kjo ka revòltùar ndjekësit që po akùzòjnë produksionin për skenare.

Mund ta dëgjoni në minutën 00:52 të videos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *