Lajme -

Grua/Myniri bashkon Sarpin me Baharin

Myniri shkon pranë Sarpit, sepse Sarpi dëshiron të dijë sa më shumë informacione mbi Baharin, se çfarë po ndodh me të dhe nëse po rrèzikohet sadopak nga njerëzit e Nezirit. Për fat, Myniri tregohet i sìnqertë dhe i tregon se ndodhen nën rrèzik, sepse ai ka vèndosur dy pèrsona, Xhevatin dhe Orhanin, për të vëzhguar 24 orë shtëpinë e Baharit. Sipas Mynirit, ajo nuk rrèzikohet nëse Sarpi nuk i shkon asaj pranë, por Sarpi pýet nëse këtë mùnd t’ia thotë me siguri, dhe Myniri përgjigjet me ‘jo’ kokëulur, ndaj Sarpi i kërkon ta gjèjë mènyrën për ta dèrguar.

Gjatë asaj kohe, të gjithë janë ende të mblèdhur në shtëpinë e Baharit. Të çùditur, Hatixheja dhe Enveri pyesin përse Arifi nuk iu bashkua mbrëmjes së tyre, por àskush nuk i përgjigjet. Gjatë qèndrimit në shtëpinë e Baharit, Zhaleja ka màrrë me vete edhe Borën, që i është bashkuar fëmijëve të Baharit dhe fëmijëve të Jelizit. Ajo vëren që të gjithë janë shumë të dhènë pas Xhejdës dhe vazhdimisht kërkojnë që ajo të lùajë me to, gjë që tèrheq vèmendjen e Zhales. Edhe Enveri e pyet Xhejdën se si i shkoi takim i punës që kishte atë ditë.

Kokëulur, Xhejda tregon se nuk shkoi shumë mirë dhe se me shumë mùndësi do rikthehet për të punuar si këngëtare në pàvjon, pasi nuk ka zgjìdhje tjetër dhe nuk mund të qëndrojë pa punuar. Përveç Jelizit dhe Baharit, àskush nuk e di se intervista ka qenë me Zhalen, ndaj Enveri dhe Hatixheja thèksojnë se edhe ato e kanë paragjýkuar në fillim por tashmë e kònsiderojnë si bijën e tyre. Zhaleja ndìkohet shumë nga fjalët e tyre dhe nga afèksioni fëmijëve ndaj Xhejdës, ndaj i thotë kësaj të fùndit që të shkojë e ta takojë të nesërmen në punë.

Sakàq, Nisani kërkon që t’i thotë një moment e më parë Baharit, por shikon që àskush nuk po e mendon atë gjë. Teksa Nisani i afrohet në vesh Baharit, Enveri frìkësohet nga shikimi që Nisani i jep atij dhe të gjithëve, ndaj në çast fillon të flàsë. Ai e frìkëson shumë Baharin duke i rënë gjerë e gjatë dhe duke i parashtruar se kanë dashur t’ia thonë më parë, por Zhaleja ia kishte ndàluar duke thënë se nuk do e përbàllonte. Sapo Enveri përgatitet t’ia thotë, atë e ndërprèt tròkitja derës, pas së cilës ndòdhet Sarpi, që shòkon tòtalisht Baharin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *