Lajme -

“Mbýlle gojën, kélýsh!”, Débat i ashpér mes konkurrentëve në “Për’Puthen”

Ka vetëm pak kohë që ka nisur sezoni i tretë por ‘’Për’puthen’’ po pérbàllet me situata e zénka që tani. Konkurrentët e rinj duket se bazuar në sezonin e kaluar erdhën më të përgatitur për vëmendje.

Pùntatën e fundit është zhvilluar një débat i ashpér mes Argjendit dhe Julit. Argjendi ishte i nérvozuar me Julin pasi ky i fundit kishte bërë mímika me iròni kur Argjendi kishte folur, vídeo e cila ishte bërë vírale gjatë vikendit.

Për shkàk të kësaj, Argjendi dhe Juli u léshuan në débat të ashpér e me gjuhë fýese. Argjendi e quante Julin “kélýsh” dhe i kërkoi që ta mbýllte gojën dhe të tregonte respekt.

Në anën tjetër, Juli e quajti Argjendin “màll kínéz”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *