Fifi sùlmòn konkurrenten e BB VIP: “Ti nuk ke ecur kurrë në…”

Edhe pse ka pak ditë që ka startuar reality show “Big Brother VIP” nuk kanë mùnguar pèrplàsjet, dèbatet, diskutimet e madje afrimitetet e para.

Debàti i shkàktuar së fundmi ka qenë mes dy këngëtareve: Fifit dhe Sheilës dhe tematika e suksesit personal ka sjellë një pèrplàsje mes tyre.

Duke përmendur mundësitë e secilit prej konkurentëve për të pasur sukses, Fifi gjatë diskutimit i është drejtuar Sheilës, duke i thënë se ajo është artiste shumë e mirë, por që sipas saj nuk ka ecur kurrë.

Këto fjalë nuk janë pritur mirë nga Sheila, e cila ka thënë se kjo gjë nuk ka ndodhur për fàjin e saj, por për atë të njerzëve me të cilët ka punuar.

Kam dy vjet që kam punuar për këtë dhe do nxjerr një album të tërë, atëherë hajde flasim. Ti nuk e di sesi mund të më ecë mua zemra ime. Nuk kam ecur sepse s’kam punuar me njerëzit e duhur” tha Sheila, duke iu drejtuar Fifit.

Fifi ka zhvilluar ditën e djeshme provën e javës që konsiston në rrëfimin e historive personale. Në një bìsedë me Granitin, ajo ka treguar se ish-i dashuri i saj është ndàrë me këngëtares pasi nuk i pëlqente që ajo qànte.

“U ndà me mu se nuk i pëlqente që unë qàja, se kur u njòftua me mu më pa në televizion veç tu qesh dhe pas një viti e gjysmë ju ka kujtua që unë edhe qàj, dhe më thoshte ti po qàn shumë, ndërkohë ankòhej për gjendjen ekònòmike dhe ato para që unë i fitoja ia pàguaja bòrxhet, në një rast ai shkoi dy javë Greqì, kur u kthye në të njëjtën kohë që u pàjtua me mua e kish nis një lìdhje tjetër dhe kthehej vetëm kur nuk ia hapte telefonin ajo tjetra”, ka treguar artistja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *