Lajme -

Doktori i Mrekullive/ Sportisti famshëm dèmton veten qëllimisht

Gyneshi shkon pranë Gylinit duke i kërkuar ta ndìhmojë me diçka që ka në dorë, por Gylini është shumë e përqëndruar në punën e saj dhe i kërkon ndjèsë, duke i sqaruar që është shumë e zënë. Në çast, Gylini shprehet sikur ajo nuk ka ndonjë punë të madhe për të bërë, sepse vètëm ndenjur qëndron gjithë kohës. Gylini indìnjohet shumë nga ato fjalë, ndërsa Gyneshi vazhdon të flasë duke mos e kuptuar se ku po e çon situatën. Ai thotë se sado lòdhje të ketë apo e zënë të jetë me punën, nuk mùnd të krahasohet me lòdhjen e një infèrmieri.

Nga ana tjetër, në spìtal vjen ràsti i sportistit të fàmshëm, Xhynejt Xhenkollusë. Ai shoqërohet në spìtal nga mjeku i klubit të tij, zoti Fatih. Ky i fùndit, nuk e lejon Fermanin dhe Alinë që ta bëjnë punën e tyre siç duhet, sepse u ndërhýn vàzhdimisht, duke tèntuar t’i kòrigjojë. Pa kaluar shumë minuta, pasi bëhen analizat dhe diàgnoztifikimi i pròblemit, në spìtal vijnë motra dhe nëna e Xhynejtit. Të dyja pýesin për të, duke kërkuar një kohë fìkse të shèrimit të tij, teksa përmendin secila intèresat pèrsonale.

Nëna përmend rikònstruktimin e shtëpisë, ndërsa e motra biznesin që sapo ka filluar, duke vazhduar me Fatihun që përmend milionat e dòllarëve që do bëjnë nga ndèshja që e prèt Xhynejtin. Aliu kupton që të gjithë e kanë parë për intères dhe kanë prìtur nga ai vètëm pàratë, pa e menduar se si ndihet ai. Kështu, del në konklùzionin që ai e ka dèmtuar veten e tij qèllimisht. Fatihu nuk i pranon këto fjalë kùrrsesi, ndërsa Xhynejti e mòhon nga prèsioni i pyetjes, edhe pse në të vërtetë e ka bërë siç Aliu e gjèti.

Fatihu kërkon ta bëjë ai opèrimin e Xhynejtit, por ky i fùndit zgjedh stàfin e spìtalit, Fermanin dhe Alinë. Duke màrrë shkàs nga fjalët e Alisë, Fatihu i hàkërrehet atij dhe kèrcënon Tanzhunë se do i prìshë punë spìtalit nëse nuk e hèqin Alinë nga rasti i Xhynejtit. Më pas, Fermani shkon pranë Belizit, por e gjèn duke màrrë ilàçe të rènda. Ajo i jùstifikon ilàçet si një ndìhmesë për t’ia dalë me gjithë strèset që po përbàllon, por Fermani nuk është dakord. Ai i kèrkon të mos bëjë më dràma por ta màrrë jetën nën kòntroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *