Bora nxéhet kéq dhe ‘shpérthén’ ndaj konkurrentit: ‘Víktímízohesh …’

Dekarata e Jurgenit për Mikelën se “ajo po tregon edùkatën familjare” nxíti reàgimet e vajzave dhe djemve në studio, madje edhe Bora u nérvòzua pas këtij momenti.

Jurgeni i tha Mikelës se nuk i pëlqejnë takimet e saj, pasi préket me djemtë që në takimin e parë, ndërkohë që “nuk e dimë çfarë mund të presim nga takimet e saj të dyta e më tej”.

Mikela e kùndërshtòi ashpér konkurrentin, duke theksuar se ajo bën çfarë të dojë në takimet e saj dhe se Jurgeni nuk është në takimet e saj.

Por débati àgràvòi më tej, kur Juri i tha Mikelën “po tregon edùkatën familjare”.

Mikela: Kujt po i intéréson që s’të pëlqen ty?

Jurgeni: Po tregon edùkatën familjare? Mos fillo të qàsh më mori mami në telefon…

Mikela u largua nga studio, ndërsa vajzat e tjera kùndérshtuan Jurin.

“O Jurgen nuk janë normale fare këto që po thua. Tregon edùkatën e familjes dhe pastaj víktímízòhesh. Nuk janë normale të gjitha këto.

I thua tjetrës se po të òféndòn ty pse kërkon të bëjë çfarë të dojë”, i tha Bora Jurgenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *