Banorët kanë të njëjtin mendim, ky do jetë VIP-i i parë që do largohet nga Big Brother

Java e parë e emisionit “Big Brother VIP” ishte e mbushur plot me dashuri, momente të tríshta dhe débate. Por këtyre ndjenjave i është shtuar dhe ténsíoni, pasi mbrëmjen e të martës nisën nomínimet e para për t’u elémínuar.

Personazhin që do të largoget nga shtëpia më e famshme në vend do ta zgjedhë publiku me anë të vótave të tyre. Emrat e VIP-ave në nominim janë:

Beniada Nishani, Sheila Haxhiraj, Sabiani, Elhaid Cufi dhe Ardit Çuni. Ky i fundit pati një pèrplàsje me banorët gjatë spektaklit të së martës për ndèrhyrjet e tij të shpeshta në bíseda.

Teksa banorët ishin ulur duke bíseduar, njëri prej tyre, Donaldi, i pyeti se cili mendonin ata që do të largohej nga “Big Brother VIP”.

Reàgimet e tyre ishin paksa të çúditshme në fillim dhe hezituan të thonin një emër deri në momentin kur Elhaidi tha se mendonte që Arditi do të ishte ai i cili do të largohej nga shtëpia.

Këtij mendimi iu bashkua dhe vetë Donaldi, por nga ana tjetër, Sheila refúzonte të jepte një emër, po ashtu dhe Sabiani. Veshaj i ushtrónte “prèsìon” për të thënë një emër e për të qenë të sinqertë, por ata nuk ranë pré e kësaj duke vijuar të mos jepnin një emër.

Madje Sabiani u përgjigj duke thënë “Kush ta ketë të shkruar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *