Ada dhe Bashkimi kàpen màt teksa konkurrentja bën kërcim provókúes!

Takimet jashtë programit tashmë janë bërë të shpeshta nga konkurrentët e “Për’puthen” edhe pse një gjë e tillë është e ndàluar me rregullat e shout.

Së fundmi janë Ada dhe Bashkimi që janë kàpur bashkë në një lokal nga dikush i pranishëm.

Sipas ndjèkësve vendi ku dyshja kaluan qaste bashkë është në qytetin e Mítróvícës.

Vídeo është publikuar nga vípat e bllókut dhe Ada shihet teksa vallëzon e Bashkimi i ulur.

Brenda programit dyshja nuk kanë pasur asnjë takim dhe nuk kanë shfaqur ndonjë afrimitet dhe kàpja bashkë hàbiti të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *