Home Uncategorized Luajtën me kombëtaren, nuk do e besoni si ka ndryshuar vlera e kartonit të Xhixhës dhe Skukës
Uncategorized - October 28, 2022

Luajtën me kombëtaren, nuk do e besoni si ka ndryshuar vlera e kartonit të Xhixhës dhe Skukës

Kombëtarja ka dhënë një impakt pozitv tek dyshja sulmuese të kryeqytetit. Sulmuesit e Superiores, Redon Xhixha dhe Xhuliano Skuka kanë pësuar një rritje të ndjeshme të kartonit të tyre, ku vlera e përbashkët arrin shumën e 1 milionë eurove.

Sipas Transfermarkt, vlera në treg e Redon Xhixhës ka arritur shumën e 550 mijë eurove. Ndërsa e Xhuliano Skukës ka arritur në 500 mijë euro.

Xhixha dhe Skuka pas paraqitjeve me Kombëtaren, veç debbutimit për herë të parë kanë pasur dhe efektin pozitv në vlerat e kartonave të tyre.

Për sulmuesin e Tiranës rritja e vlerës së kartonit ka qenë 75 mijë euro, ndërkohë për sulmuesin e Partizanit ishte 50 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.