Home Uncategorized Skuka-Xhixha surprizojnë tifozët me veprimin e tyre
Uncategorized - October 27, 2022

Skuka-Xhixha surprizojnë tifozët me veprimin e tyre

Skuka dhe Xhixha janë rivalët që do të luftojnë për lojtarin që do të shënojë më tepër në Superiore. Ose e thënë më mirë, “kundërshtarët e përjetshëm” me njëri-tjetrin për sa kohë luajnë ende në këto ekipe ku gjenden aktualisht.

Megjithatë miqësorja e fundit e Kombëtares ka shërbyer edhe për të rritur frymën e bashkëpunimit mes futbollistëve të Superiores. Për herë të parë, Xhixha dhe Skuka janë fotografuar së bashku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.