Home Show Biz UPSS! Mendonte se nuk ishte në transmetim, Bora kapet super e nervozuar duke i bërtitur konkurrentëve (VIDEO)
Show Biz - March 23, 2022

UPSS! Mendonte se nuk ishte në transmetim, Bora kapet super e nervozuar duke i bërtitur konkurrentëve (VIDEO)

Bora Zemani drejton ‘’Për’puthen’’ prej dy sezonesh duke ditur të menaxhojë situata të ndryshme shumë të vështira që kanë ndodhur në program.

Përkundër përmbajtjes dhe qetësisë për të cilën karakterizohet, disa situata duket se bëjnë që edhe Bora të dalë nga vetja dhe reagojë ashpër.

Në puntatën e fundit, prezantuesja duket se nuk e dinte që ishte në dalje dhe është kapur duke i bërtitur ashpër konkurrentve meshkuj.

Bora u kthye disa herë dhe nga mimikat dhe duart dukej qartazi se ishte shumë e nervozuar dhe nuk po mund të duronte më debatin, madje në një moment kapet duke bërë me duar për ta përfunduar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.